Har du sammen med din familie netop besluttet dig for, at i år skal I på en strandferie til skønne Toscana i Italien? Så kan I godt begynde at glæde jer. Toscana er et fantastisk område i Italien, der har mange smukke byer og strande. Toscana er utrolig familievenligt, så I skal ikke bekymre jer om at have små børn med på jeres tur. Toscana er et sted for livsnydere, og det kan man også se på deres strande. I dette blogindlæg får I tre gode tips til jeres strandferie i Toscana. 

Lær reglerne

I bør med fordel sætte jer ind i flere af de regler, der er på de forskellige strande i Toscana. Når I ankommer til jeres strand, vil der typisk være flere informationsskilte, der kan hjælpe jer med at forstå, hvordan I må være på stranden. Det kan eksempelvis være, at I ikke må have hunde med på visse strande. Det kan også meget vel være, at I skal være forberedte på at betale penge for at være på stranden. 

Find de gode sandstrande

Toscana har et stort udvalg af strande, og det vil derfor være en ganske god idé, at I bruger noget tid på at finde de lækre sandstrande. Versilia kysten har gennem mange år været kendetegnende for lækre sandstrande i Toscana, og det kunne derfor være et besøg værd på jeres tur. Disse strande er også meget børnevenlige.

Bo tæt på de gode strande

Når I skal finde ud af, hvor I skal bo henne, så er det en god idé, at I bosætter jer tæt på en lækker strand. Hvis formålet med ferien blot er afslapning ved en af de hyggelige strande, kan det spare jer en masse tid ved at bo ved den. Her er det meget populært blandt familier at leje en feriebolig Toscana.