Den mest geniale idé, vi længe har haft, det er firmafrugt. To gange om ugen kommer der en vogn med frisk frugt til alle medarbejdere. Det er en fantastisk ordning, og den har været en succes, siden vi startede den. Vi regnede med at prøve det af, og var det ikke noget for os, så kunne vi altid stoppe igen. Men jeg havde ikke forestillet mig, at det ville blive så stor en succes. Det var der vist ingen af os, der havde. Så nu er den på rekordtid blevet permanent, og det er helt sikkert noget, vi aldrig kan tage fra de ansatte igen. Ikke at vi har lyst til det, for vi er selv lige så glade for ordningen, som de er.

Og så til den pris

Der er mange muligheder for at gøre noget godt for de ansatte. Nogle ting koster en formue og giver ikke meget igen. Andre koster ligeledes en formue og giver et tilsvarende stort afkast. Og så er der dette, der er billigt og har et stort afkast. Jeg er ret imponeret over, at der ikke skal mere til. Men det er rart at kunne give noget, der er sundt og fornuftigt, og som alle har taget imod med glæde. Det er en ordning, der får rigtig meget ros fra alle.

Vi kiggede os for

Men heldigt for os, så har vi allerede den leverandør, der har de bedste priser, og som får god kritik fra deres kunder. Så vi skifter ikke. De får den samme ros fra os, for de er punktlige, og deres frugt er altid frisk og lækker. Desuden kan vi nemt justere vores behov og få lige det, vi har brug for. Som til en firmatur for ikke så længe siden, hvor vi skulle bide til æbler for hyggens skyld.