Min skønne mand og jeg blev i sidste weekend erklæret for mand og kone, hvilket har betydet tonsvis af planlægning det sidste år. Der har været så mange områder og opgaver, som skulle holdes styr på og være i orden, at vi har måttet uddelegere nogle af de opgaver, som vi havde intenderet at klare på egen hånd. En af disse opgaver var maden. Det var ikke en opgave, som vi let gav fra os, eftersom vi begge er utrolig glade for at lave mad og helst ser, at vi er klar over til punkt og prikker, hvad det, der bliver serveret, er bestående af. Alligevel endte det med at være denne del af de store opgaver, som vi fralagde os, og vi bad i stedet et cateringfirma om at klare skærene, hvilket viste sig at være en rigtig god ide.

Intet at sætte en finger på

Stedet, vi valgte, der skulle servere vores bryllupsmad, hedder Ebuffet og er et cateringfirma, der serverer buffeter til alverdens arrangementer. At vi valgte dem har nok været den bedste beslutning længe – udover at gifte os, selvfølgelig – da gæsterne var ellevilde med den mad, der blev leveret og efterfølgende serveret, hvilket både min mand og jeg også var. Der kom flere gæster i løbet af dagen og spurgte til, hvor maden var fra, så der er ingen tvivl om, at Ebuffet gjorde et godt job.

Vi havde selv sammensat den buffet, som Ebuffet lavede og leverede, og det hele var tilberedt til perfektion. Det bedste af det hele er, at kuvertpriserne var i den billige ende, hvilket betyder, at vi i sidste ende nok har brugt færre penge ved at benytte deres service, i forhold til hvis vi selv havde lavet maden.

Som prikken over i’et sørgede de for, at maden ankom til tiden, og den var tilmed helt varm, da de ankom med den, hvilket der ikke er mange cateringfirmaer, der formår. Mangler du catering til et arrangement, bryllup såvel som fødselsdag, vil jeg til hver en tid anbefale dig at benytte ebuffet.dk.