Jeg ved af erfaring, at der er mange valg, der skal træffes det øjeblik, hvor du skal renovere de store rum som køkken og badeværelse. Der er mange valg, som skal passes ind, og vi skal jo gerne begge være enige og kunne leve med det, der kommer på væggene og bliver sat som faste installationer.

Vi nærmede os vores valg

Vi var nået dertil, hvor vi havde valgt alt. Klinker, toilet og alt andet var på plads, men blandingsbatteri til bruseren kunne vi ikke blive enige om – det var som om, vi var i to forskellige verdener.

Vi brugte mange timer i byggemarkeder og online, men det var ikke som om, at vi kom tættere på hinanden, så da vi for sidste gang ville kigge efter et blandingsbatteri på en hjemmeside, som vores søn havde anbefalet, så var det ikke med det store håb, vi gav i os i lag med siden.

Vi skulle dog hurtigt spærre øjnene op og se, at de havde flere ting på siden, som vi kunne have interesse i. Faktisk havde de flere modeller, som vi begge kunne lide, og flere, som vi godt kunne se ude på vores badeværelse.

Vi besluttede os til sidst

Vi kiggede lidt mere grundigt omkring, og efter 5 minutter havde vi besluttet os. Dejligt det endelig var klaret. Et enkelt men designmæssigt flot brusebatteri og blandingsbatteri i ét.

Vi havde jo afgivet vores ordre, så nu skulle vi bare vente, og så ville det blive leveret, men vi kom nu kun til at vente nogle ganske få arbejdsdage, for allerede ugen efter kom det frem.

Vi kan kun give vores søn ret, de havde alt og lidt til på den hjemmeside, service og hurtig levering og til en pris, som var lavere, end jeg troede var muligt, virkelig noget som jeg kan bruge, for jeg kan som alle andre godt lide at spare penge.