Grøn te og sort te, det var for nogle år siden det eneste, jeg kendte til, men et studieophold i Japan, og så var jeg virkelig solgt på matcha te. Det er klart det bedste, jeg nogensinde har smagt, men jeg var godt klar over, at jeg ikke kunne købe det hjem fra Japan, for så mange penge er der ikke sat rutte med som studerende, så jeg skulle finde en forretning eller en hjemmeside, hvor jeg kunne få min te til en god pris, for ellers måtte jeg undvære den.

En bid af Asien

Jeg ledte højt og lavt, og bortset fra nogle meget dyre specialforretninger, som godt vidste, hvad de skulle have for deres varer, så fandt jeg ingenting. Men så skrev min mor om en hjemmeside, hun havde fundet, og der mente hun, at jeg kunne få matcha te til en rigtig god pris.

Jeg har så sød en mor, så hun havde købt en portion matcha te, til jeg kom hjem fra Japan, og heldigvis havde hun ret, kvaliteten var lige så god som den, jeg havde fået i Japan.

Rigtig god service

Min mor fortalte, at deres kundeservice havde været rigtig sød, de var gode til at vejlede hende, og samtidig så var der en fantastisk hurtig levering, så der var ingen chance for, at jeg skulle vente i ugevis på min te.

Jeg har siden bestilte både te og remedier til at brygge en god kop te flere gange, og de har hver eneste gang leveret langt mere end det, som jeg troede var muligt for et firma. De er venlige, kompetente, har altid et stort sortiment, og de har en levering, som altid sker næsten før, du har fået afsluttet dit ordre, så der er aldrig en eneste ting, som man kan sætte en finger på, og det er jo noget, vi alle godt kan lide.