Dagene op til en rejse er altid fulde af forventningens glæde, og derfor er det desto mere irriterende at komme frem til lufthavnen og finde ud af, at flyet er forsinket. For ikke at nævne aflyst eller overbooket. Men faktisk er der gode chancer for at få udbetalt en kompensation for din rejseforsinkelse, og med den rigtige partner er det ikke så svært, som det lyder.

Danmarks højeste udbetaling

Hvis du ikke orker at gå i krig med flyselskabet, så kan du med fordel alliere dig med et selskab, der har erfaring med den slags opgaver. Rejseforsinkelse.dk er en serviceorganisation, der yder juridisk service til de flypassagerer, der har været uheldige at blive forsinket på deres rejse – og deres salær er Danmarks laveste. Virksomheden garanterer, at du ikke får en højere udbetalingsprocent andre steder i landet, så derfor kan du trygt og roligt lægge din opgave i deres hænder.

Flere grunde til økonomisk kompensation

Der er flere forskellige årsager, der kan udløse rettigheden til økonomisk dispensation: forsinkelser, aflysninger og overbookede fly. Hvor meget du kan få, afhænger af to forskellige forhold: hvor langt du flyver og hvor længe du er blevet forsinket.

Kompensationen der gives, udregnes altid per passager, og ser således ud:

1875 DKK: til dig der er forsinket mere end 2 timer på en flyvning på op til 1500 km.

3000 DKK: til dig der er forsinket mere end 3 timer på en flyvning på 1500-3000 km.

4500 DKK: til dig der er forsinket mere end 4 timer på en flyvning over 3500 km eller uden for EU.

Der er dog mange undtagelser, fx kan flyselskabet halvere din kompensation, hvis de aflyser i tilpas god tid og du ikke bliver mere end 4 timer forsinket. 

De juridiske regler for kompensation er ikke så gennemsigtige, som man kunne ønske sig, og derfor kan det være svært at føre sagen selv. Med rejseforsinkelse.dk ved din side, øger du chancerne for maksimal kompensation, og du slipper for at tænke på alt det praktiske.