Jeg synes, jeg har det bedste sæsonjob i verden. At sælge is på stranden om sommeren bliver ikke mere perfekt. Der er varmt, solen skinner, og alle aldre kan sagtens spise en is, når det er sommer. Det hører sig til, og alle er i godt humør. Mig selv inklusiv, og det er en drøm at gå på arbejde hver eneste da. Men stranden er populær. et er både godt for salget, men samtidig er der mange mennesker, så jeg skal finde på noget, st alle nemt kan finde hen til mig – og ikke konkurrenterne.

Den perfekte løsning

Jeg kan godt lide at læse forskellige blogs. Der kan jeg finde inspiration til alt i min hverdag, om det så er madlavning eller boligindretning. Men der findes også blogs til os erhvervsdrivende, fandt jeg ud af. Jeg kom ind på http://trykkeripris.dk, hvor andre havde fortalt om de forskellige løsninger indenfor tryksager, de havde benyttet sig af.

Det var her jeg fandt konceptet beachflag. Det er et flag i en lidt dråbeformet facon på en fod, der vil være rigtig velegnet på en strand. Helt perfekt til mig. Det kan også tåle vind og vejr, så mit logo vil være synlig hele tiden og på begge sider. Jeg havde fundet min markedsføring, for mine is ville stå perfekt på den slags flag.

En god hjemmeside for tryksager

Mange andre brugere havde været glade for trykpriser.dk, da de skulle have alle former for tryksager til deres virksomheder, så måske var det også noget for mig. De havde i hvert fald også beachflags, så det måtte jeg kigge på.

Det imponerende udvalg på deres hjemmeside gjorde mig endnu mere nysgerrig på dem som firma, så jeg ringede for at få en snak med dem. Det var ikke noget problem, at jeg ikke skulle bruge så mange flag, og jeg havde mulighed for elv at vælge, hvordan de skulle se ud. De foreslog jeg sendte mine ideer, og de sagde, at ville det ikke helt fungere, så ville de kontakte mig.

Det gjorde de med nogle forslag til nogle små ændringer, der ville gøre mine flag endnu bedre. De havde gode pointer, som jeg aldrig selv ville have tænkt på, så jeg takkede og overraskende kort tid efter modtog jeg mine flag. Jeg kan godt se, at jeg skal bruge en fryser til, for jeg får flere kunder i butikken allerede, og det er bestemt noget, jeg glæder mig over.