De fleste stresser lidt, når de skal ud at rejse. Huskede du både pas og billet? Blev tandbørsten pakket ned? Har du sokker nok med? Mange tanker flyver gennem ens hoved på vej til lufthavnen, og samtidig skal tjek-ind nås i tide – faktisk i rigtig god tid, sådan som reglerne er lige nu. Når du først er på vej, så er det lettere at begynde at slappe af, heldigvis, men er flyet forsinket, så begynder det hele bare igen.

Flyforsinkelses-kompensation

Heldigvis er der et firma, der står klar med hjælp til dig til at få en kompensation, hvis du er så uheldig, at dit fly bliver forsinket eller endnu værre aflyst. Med alt det andet, der skal være styr på, når du er ude at rejse, så er det at skulle slås med et fly- eller rejseselskab om din berettigede kompensation ikke lige det, du nok orker.

Det er også regler, som mange ikke kender så indgående, og der er det rart at kunne får professionelle til at tage slæbet. De kender branchen og alle reglerne, og de skal kun bruge et minimum af oplysninger fra dig, før de kan gå i gang med deres arbejde.

Et arbejde, der i øvrigt ikke tager mere end højst 24 timer, så du skal heller ikke vente særlig længe, før kompensationen tikker ind på din konto.

Alt det med småt

Det finder du ikke her. Det er meget tydeligt og nemt, hvad du skal gøre, og hvordan forløbet er. Det er også helt klart, at du ikke skal betale en krone for deres arbejde, med mindre sagen vindes. Så kan det ikke svare sig at lade være, for det er din gratis mulighed for at sikre dig en kompensation for den forsinkelse eller aflysning, du var udsat for.

En kompensation, du kan bruge til lige det, du har lyst til.