Jeg elsker en god historie. Den skal handle om mennesker og deres skæbner, og den skal fange fra den første sætning. Jeg vil vide, hvad der sker med dem alle. Jeg vil kende deres lykke og deres sorger, og jeg vil underholdes. Jeg vil også gerne overraskes, når handlingen tager en drejning, jeg ikke havde forventet. Det er bare med til at give en historie lidt mere krydderi.

Den gode fortælling er ikke til at lægge fra sig

Måske er der lagt op til en fortsættelse. Der går jeg og håber på, det sker. At forfatteren laver en opfølgning, så jeg kan fortsætte, hvor jeg slap. På udgivelsesdagen, for e-bøger er altid til at få fat på. De tider er forbi, hvor jeg bestilte eller stod i kø efter en populær bog. Nu har jeg adgang til det hele online, og det passer mig rigtig godt.

Jeg kan vente et par dage, hvis det passer mig bedst, og på magisk vis er en e-bog aldrig udsolgt på noget tidspunkt. Det gør det rigtig smart og nemt at have med at gøre for mig og for alle andre, der kan lide at læse. For det er en måde at læse på, som jeg kun kan anbefale.

Find dem samlet et sted

Lidt ligesom når jeg er ude at handle ind til maden, så foretrækker jeg at samle mine bøger et sted. Det er så meget lettere, og derfor har jeg valgt politikenbooks, som har det perfekte og rigtig store udvalg. Det gælder om at gøre det nemt for sig selv. Og billigt.

Udvalget dækker det hele. Både de historier, jeg læser, men også alt det andet. Alt det, der skal være i en god boghandel, men her er det bare samlet online i stedet. Det er min måde at finde bøger på, og jeg er vild med den.