Hugo BOSS er et mode mærke, de fleste kender. Igennem snart et århundrede har den succesfulde tyske mærkevare producent produceret beklædnings genstande til især mænd, og er kendt verden over for stilfulde jakkesæt i høj kvalitet, til mænd med sans for stil og elegance. Efter at Hugo BOSS blev børsnoteret i 1985, er det gået stærkt med udbredelsen, og i dag producerer Hugo BOSS beklædning til både mænd og kvinder.

Den oprindelige Hugo BOSS stil er synonym med strictly business. Med tiden har brandet dog udviklet sig, og omfatter også en jeans kollektion, og mærket har anlagt en mere casual stil. I dag findes der fem forskellige linjer inden for Hugo BOSS modetøj: BOSS Black, som er den stilrene business suit / aftenbeklædning linje, BOSS Selection, som er premium linjen, BOSS Orange, som primært er fritids / casual mode, BOSS Green, som er sport mode og HUGO, som er BOSS’ ungdomslinje. Produktionen er desuden udvidet med accessories, tasker, smykker, dame- og herre dufte – og utroligt stilfulde designerure.

Ure fra Hugo BOSS er i en helt særlig liga. Lige som tøj fra Hugo BOSS har Hugo BOSS ure varierende personligheder og udtryk – lige fra det traditionelle og klassiske over det sporty og casual, til det street smarte og meget ungdommelige look. Den modebevidste herre vil altid kunne finde et Hugo BOSS ur, som passer til ham – uanset hans alder eller temperament.

Hos Designerure finder du i den online shop på designerure.dk et af Danmarks største udvalg af Hugo BOSS ure samlet på eet sted. Her kan du vælge og vrage blandt Hugo BOSS ure fra såvel Black som Orange kollektionen, og sammenligne features, farver og stilarter. Samtlige ure i begge kollektioner er karakteriseret ve deres tidløse elegance, og det kan være rigtig svært at vælge, hvilket Hugo BOSS herreur man aller helst vil anskaffe sig til samlingen.