Leder du efter inspiration til, hvordan man får plads til de store og vigtige møbler på trang plads eller i små værelser?

For mange af beboerne i bylejligheder i dag, er det en stor udfordring – især i ældre og charmerende, men ofte ganske små, københavnerlejligheder.
Før du vender dig mod de tusindvis af interiørhjemmesider der findes (eller IKEA), er et alfa omega-tip herfra, at starte med at finde frem til de webshops, der har separate blogs, hvor du kan læse mere om deres produkter og også personlige anmeldelser skrevet af andre ‘rigtige’ mennesker, der har prøvet produkterne i praksis. 

Ofte kan en produktbeskrivelse på en webshop jo ikke være så lang og fyldestgørende, som man egentlig godt kunne tænke sig. 
Et godt eksempel på en webshop, der anmelder og anbefaler produkter til hjemmet, er Manaya.dk, der er en stor onlinebaseret møbel-webshop i Danmark.

På deres blog om møbler, kan du finde fyldestgørende og informative artikler om møbler og indretning, særligt møbler, der er funktionelle på lidt plads.
Læs for eksempel  artikler om dekorative børnesenge i fleksibelt design, der uddyber fordelene ved at købe børnemøbler, der fungerer som flere møbler i ét.
Hvis du leder efter inspiration til pladsbesparing uden at gå på kompromis, kan du også her finde informative artikler om vægsenge, der er et mindre kendt alternativ til den, ofte ukomfortable, sovesofa.
Vægsengen kan eksempelvis kombineres med en reol og udnytte rummets kvadratmeterfordeling på en anden måde end sådan helt traditionelt.

Denne blog er et interessant sted at kigge på for at få inspiration til ‘møbelcamouflage’ og indretning, også selvom du måske ikke mangler plads.
Til dem der godt kan lide at tænke ud af boksen, er det fedt at have adgang til blogs som denne, der er skrevet af fagfolk der har forstand på indretning, møbler og alt hvad der hører til. 

Manaya har faktisk showrooms i Aarhus, Silkeborg og Haslev, men hvis tiden ikke rækker til at komme forbi, er bloggen også fyldestgørende med beskrivelser og kvalitetsbilleder af møblerne.

Mange i dag føler stadig at det vil være et stort sats at købe store møbler på nettet, og hvis du har det sådan, er det især anbefalelsesværdigt at læse på møbelforretningers egne blogs.
Manaya.dk’s blog kan du finde via det ovenstående link. Det er et super godt sted at tage udgangspunkt i, når du søger inspiration og information til en omdekorering eller indretning af et helt nyt hjem.