Jeg rejser meget, og min lille kuffert var så slidt, jeg ikke kunne være bekendt at bruge den længere. Den var sekunder fra at blive repareret med gaffertape. så jeg gik på jagt for at finde et sted, hvor jeg kunne få en god carry-on kuffert til en fornuftig pris, som kunne holde til lidt af hvert.

En lækker ny en

Jeg havde dog næsten givet op, da min gode kollega kom og fortalte mig om https://www.carriealong.dk/, hvor han lige havde købt kufferter til hele familien. Han havde været meget overrasket over, hvor god en service, han havde fået, hvor stort et udvalg, de havde, og samtidig også, hvor de havde leveret hurtigt. Og det, som de havde leveret, var i en rigtig god kvalitet, faktisk mente han, det største problem var, at de havde så stort et udvalg, at det kunne være svært at vælge.

Jeg skyndte mig ind på hjemmesiden og kunne selv se, at de havde et enormt udvalg og gode priser, så jeg skyndte mig at finde en kuffert, som jeg havde haft kig på længe, og så var der kun at vente.

Hurtig levering

Ganske som min kollega havde sagt, så var ventetiden ganske kort, kun nogle få arbejdsdage, og så kunne jeg hente min nye kuffert hos pakkeposten efter arbejde.

Kvaliteten var helt i top, og jeg kunne se ud fra deres handelsbetingelser, at jeg havde samme garantier, som havde jeg købt kufferten i en forretning.

Jeg har tænkt mig, at jeg skal have en ny kuffert til min kones rejse til USA med en veninde, og jeg ved lige, hvor jeg skal finde den, for jeg tvivler på, der er andre steder, hvor jeg kan forestille mig, de kan sælge mig en kuffert i så god en kvalitet til så god en pris, og jeg ser nu heller ingen grund til at lede.