Jeg kan som mange andre godt lide forårets komme. For mig er det at droppe støvlerne og hoppe i et par elegante sko, der passer til stramme bukser eller til kjoler og nederdele. Den slags sko, der passer til tynde, moderne strømper, men som også passer til bare tæer, når det er blevet varmt nok. Men mine sorte sko havde haft deres sidste sæson sidste år, så jeg skulle finde et nyt par og gerne hurtigt med de temperaturer, vi har haft de sidste par dage. Der var bare ikke lige noget i det lokale center, så jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle gøre.

Nettet var løsningen

Jeg begyndte derfor at kigge på nettet i stedet, for jeg vidste, hvilken stil, jeg var på udkig efter, og også hvilken kvalitet, det var, jeg ville have. Jeg fandt heldigvis hurtigt et par rieker sko, der lige var mig. Til en god pris og med hurtig levering, så jeg ville være klar til foråret i tide. En fantastisk hjemmeside i øvrigt for de mente det med den hurtige levering, og det er rigtig rart, når man som jeg er lidt utålmodig, når det kommer til de nye indkøb.

En side, jeg vil bruge igen og igen

Jeg ved med sikkerhed, jeg vil ind på den side igen. De havde et fantastisk udvalg, bedre en centret i byen, og her vil jeg kunne finde det, der passer til mig og årstiden. De havde nemlig de mærker, jeg kan lide, og de havde både til herrer og damer. Rart hvis manden skal have noget nyt, for han er ikke god til at komme ud af døre efter den slags.

Og jeg kan med de priser snige lidt mere ned i kurven, end jeg ellers ville, og den slags passer mig jo mere end helt perfekt.