Vi købte for nyligt en større lejlighed i samme blok, men vi er dog rykket noget nærmere den store vej, og det kan vi høre – specielt om natten, når den tungere trafik bumler gennem København.

En smuk løsning, tak

Det har nu holdt os vågen i en periode, og vi vil nu gerne bare have noget søvn, for eksamensperioderne kommer nærmere, og vi skal gerne være klar til at bestå, inden det er kandidatopgaven, som skal skrives. Vi er på jagt efter en løsning, som ikke får soveværelset til at ligne et lydstudie, og som kan give os noget mere søvn.

Vi har kigget alle steder, men intet passede os, men så kom vores nye nabo os til hjælp. De havde haft samme problem, men de havde nu nogle akustik billeder, som var lyddæmpende, på væggen ved sengen, og det hjalp meget.

Vi fik navnet på firmaet, og efter at have kigget på deres hjemmeside tog vi en snak med deres kundeservice. De kunne sagtens hjælpe os, og så skulle vi bare finde de motiver, vi gerne ville have i soveværelset.

Det virker optimalt, og det er smukt

Vi fandt let motiverne, og så fik vi sat hele processen i gang. Det gik meget let, og allerede kort tid efter fik vi vores nye akustik billeder. De har virkelig gjort en forskel, og allerede den første nat fik vi begge en hel nats søvn uden problemer.

Den samlede pris for at få billeder i den kvalitet med et selvvalgt motiv er imponerende, for det var langt under, hvad vi regnede med, det skulle koste, og vi anbefaler gerne til dem, som skal bruge noget lignende, at de skal kontakte dem, vi brugte, for de leverede langt over forventet på alle parametre, og det er vi selvfølgelig glade for. Vi vil jo alle gerne spare penge og få kvalitetsvarer leveret direkte til døren.