Maden skulle vi have udefra, for mig er der næsten ikke værre sætning i det danske sprog. Næsten hver gang, jeg har været til eller selv holdt arrangementer, hvor der har været catering, så er jeg gået hjem skuffet og irriteret.

Derfor var jeg nødt til at overlade det til min kone at finde et cateringfirma, for jeg ville ikke kunne bestemme mig.

Det klarede hun med stil

Min kone havde for nyligt været til en reception, hvor hun mente, maden havde været uovertruffen. Det ville vise sig, hun endnu en gang ville få ret, og jeg må indrømme, at hvis der et firma, som kan kan levere mad ud af huset i en ganske særlig klasse, så er det ebuffet.dk.

Jeg blev noget overrasket, da det gik op for mig, at den mad, som blev leveret til festen, duftede, som sad vi på en Michelinrestaurant, og dem, som kom og afleverede maden, var præcise, de kendte til de råvarer, som var brugt, og hvad der kunne være af allergiske reaktioner.

Maden smagte næsten bedre, end den duftede, og kødet var så mørt, at det kunne skæres med en ske. Brødet var med en krumme i rigtig god kvalitet, og der var garniture og andet tilbehør, som var holdt enkelt, men med en rigtig god smag.

Gode råvarer

Det var tydeligt, at de råvarer, som var brugt, var i sæson, og den stemning som hurtigt spredte sig ved bordene, var fuld af lovord overfor maden serveringen, alt i alt kvalitet, god pris og en fantastisk service, en helt anden del af catering end den, som jeg tidligere har oplevet.

Der var flere af gæsterne, som kom og spurgte ind til, hvem som havde leveret maden. Jeg så de første  tage et af de visitkort, som lå ved buffeten, og fortjent nok fik de megen ros også på Trustpilot efterfølgende.