På webshoppen Fangels.dk finder du et stort udvalg af smykker og ure. I sortimentet finder du bl.a. ure fra Daniel Wellington. Det elegante ur fra Daniel Wellington med de udskiftelige remme udstråler et klassisk og stilrent udtryk. Inspirationen bag det tidløse Daniel Wellington ur kommer fra vintage ure. Designet er raffineret og minimalistisk. Uret kan bæres til hverdag såvel som til fest.

Urets funktionalitet og minimalisme er vigtige kvaliteter, der tiltaler mange mennesker og uden tvivl faktorer der har været med til at sætte Daniel Wellington på verdenskortet rent designmæssigt. Gennem årene er der blevet skabt flere forskellige modeller, således at du har mulighed for at vælge netop den størrelse og det udtryk, der afspejler dig og din personlige stil bedst muligt.

Kollektionen Classic fås med enten 40 mm. eller 36 mm. urskive. Kassen fås i sølv eller rødguld. Urskiven er hvid.

Classic Black kollektionen er en tilføjelse til kollektionen Classic. Den udfordrer det velkendte design med en sort urskive, der på én og samme tid giver et råt og elegant udtryk.

Classic Petite kollektionen er en serie bestående af mindre ure, hvor du både har valget mellem hvid og sort urskive.

Til sidst er kollektionen Dapper den sofistikerede dreng i klassen, der med sine mørkeblå visere og romertal adskiller sig en smule fra de øvrige kollektioner. Kassen fås i rødguld eller sølv.

Da remmene på alle urene kan skiftes ud, finder du også et bredt udvalg af separate remme. På den måde kan du til hver en tid pifte dit ur op eller give det et mere neutralt udtryk. Du kan bl.a. vælge mellem urremme i polyester, der med et væld af forskellige farvekombinationer giver dig mulighed for at vælge den rem der tiltaler dig mest. Er du til et mere klassisk udtryk, kan du vælge en rem af ægte læder. Vælg mellem sort og brunt læder.