Det er rart at give gaver. Det er glæden ved at give, der driver værket, og jeg nyder det rigtig meget. Men ind imellem er det helt i orden at give sig selv en gave. Der skal være plads til selvforkælelse og lidt luksus i tilværelsen, og det er noget, jeg tænker rigtig meget over. Jeg tænker dog meget over, hvad jeg giver mig selv, for det skal – som alle andre gaver – være noget, modtageren bliver rigtig glad for. Jeg har derfor besluttet, at jeg skal have et Daniel Wellington ur.

Jeg har fundet det rette

Jeg kan bedst lide små ure, har jeg fundet ud af. Som et lille smykke, der ikke fylder for meget om håndleddet. Det er mere elegant og meget mere min stil. Med en hvid urskive med gyldne detaljer og en guldfarvet urkasse. Remmen, har jeg valgt, skal være enkel og glat i brunt læder. Det er det, jeg bedst kan lide lige nu, men det gode ved disse ure er, at man nemt selv kan skifte remmen ud med en anden. Så kan jeg altid som min næste gave vælge en anden farve og stil. Flere ure i ét. Det kan jeg godt lide, et ret smart træk designmæssigt.

Køb det online

Som med så meget andet, så kan det svare sig at se sig lidt for. Som regel findes ting enten billigere eller bedre eller endda begge dele nogen gange. Her fandt jeg uret billigere end forventet og med en hurtig levering. Der er ingen skade i at se sig for og få det bedste ud af alting. Det bliver på sigt mange penge, der kan spares på den konto. Penge, der kan bruges på mange andre sjove ting. Ikke kun på gaver til mig selv, men generelt i hverdagen, på alt det der er vigtigt.