Hvor november altid er lang, mørk, våd og kold, så er december noget helt andet. Det er lys og farver, det er god mad, det er fester, det er jul, og så er det selvfølgelig også julefrokoster. For mig er december alt dette, og jeg nyder derfor hele måneden. Dog gider jeg ikke alt det hårde arbejde med at lave mad hele tiden til alt og alle, så på nogle områder, der springer jeg over og sikrer det hele et andet sted. Det gælder julefrokosten for mine ansatte. Jeg har tidligere stået for maden, men jeg vil egentlig hellere nyde aftenen med alle de andre. Derfor bliver det https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/julefrokost/ i år, og jeg glæder mig til at få lækker mad serveret og nyde en fantastisk julefrokost.

I godt selskab

Jeg synes samtidig, at det skal være noget helt særligt. Ellers vil det bare blive en blandt mange dage i december. Derfor var jeg ikke i tvivl om, hvor det skulle holdes. Jeg har store forventninger til maden, og derfor skal det være her. For så får jeg noget, som selv jeg er langt fra at kunne levere, og samtidig en unik oplevelse i fantastiske omgivelser. Noget, som alle glæder sig til. Dem, der har tilmeldt sig lige så, og der er i år allerede flere, end der plejer at være.

Nu er det så bare at vente på, at dagen oprinder, og det er faktisk lidt svært. Der har jeg det som et barn før juleaften, men der er lige et par uger, til det løber af stablen. Og bliver det bare halvt så godt, som jeg forestiller mig, så er der ingen tvivl om, at vi vil komme tilbage hvert år. Både til jul, men også til den årlige sommerfest. Men det er lige om lidt. Jeg glæder mig så meget.