Jeg har lovet mig selv, at der skal være tid til forkælelse i hverdagen. Det kan være mange forskellige små ting, men der skal være noget hver eneste dag, for det er med til at gøre hverdagen til det, den skal være, nemlig en helt fantastisk oplevelse. Hverdag er det, der er mest af, så derfor gælder det om at få noget godt ud af den.

For mig er det tid til fordybelse og afslapning

Det behøver ikke være i timevis, hvilket der som regel heller ikke er tid til. Men bare måske ti minutter, hvor jeg kan få lov til at glemme alt omkring mig og bare nyde tilværelsen. En af det ting, jeg sætter allermest pris på i min hverdag lige for tiden, det er at brygge en kop matcha te, sætte mig i den bedste stol i huset og så bare nyde det hele lidt på afstand.

Luksus i hverdagen skal samtidig være rigtig luksus. Det skal være godt og en fornøjelse, og når det kommer til min te, så vil jeg kun have det bedste, der findes. Og tro mig, du kan virkelig smage forskel på den slags, ligesom farven også er forskellig.

Den varme kop giver glæde

Derfor køber jeg det, jeg skal bruge, hos en rigtig tehandel. Det er luksus til hverdagsbrug for mig, og jeg er vild med, at kvaliteten er i top hver eneste gang. Er du også til god te, så kig ind og se udvalget og de mange, spændende sorter, du kan finde her.

Selvom det ikke er hver dag, det bliver til en kop te, så er det stadig den luksus i hverdagen, jeg foretrækker at give mig selv. Det er den ting, der giver mig mest glæde i hverdagen, og derfor er det den, jeg altid bestræber mig på at få mulighed for at nyde.